INDELEX Electronica 2013 - AMF ELECTRONICS

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Η Εταιρεία > Εκθέσεις
INDELEX Electronica 2013
                

INDELEX Electronica 2013
Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στην ΑΘΗΝΑ από τις 19 μέχρι τις 21 Απριλίου

Με μια εντυπωσιακή παρουσία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της AMF Electronics στην INDELEX ELECTRONICA 2013 που διεξήχθη στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στην ΑΘΗΝΑ από τις 19 μέχρι τις 21 Απριλίου. Για ακόμα μια φορά η παρουσία της AMF Electronics, συγκέντρωσε τα βλέμματα των επισκεπτών, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τα εξειδικευμένα άριστης ποιότητας προϊόντα που διαθέτει στον τομέα της τηλεοπτικής λήψης και επεξεργασίας και διανομής αλλά και με το άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό της. Την παράσταση  έκλεψαν τα  headend TAGRAM, OCTAPUS, OH και Chameleon της γερμανικής WISI, το φορητό πεδιόμετρο VAROS 109 της γερμανικής KWS, καθώς και τα οπτικά LNB και παρελκόμενα της βρετανικής GLOBAL INVACOM. Επίσης στο περίπτερο της εταιρείας παρουσιάστηκε η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων των ευρωπαϊκών Οίκων WISI, HIRSCHMANN, LOCATEL, KWS, DELTA, GLOBAL INVACOM, LG CCTV INFOSEC και AEG, καθώς και της αμερικανικής CoomScope που αποκλειστικά αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και Κύπρο η AMF ELECTRONICS, αλλά και η πλήρης σειρά ευρωπαϊκής κατασκευής προιόντων AMF, όπως τα δημοφιλέστατα MX300S, AVM200S, CSE10, DTS-200, αλλά και οι νέοι ψηφιακοί μονοί, διπλοί και τετραπλοί διαμορφωτές DM200, DM202, DM204.
Η AMF Electronics με τα παραπάνω προϊόντα ανταποκρίνεται άριστα στις υψηλές ανάγκες του σύγχρονου ηλεκτρονικού προσφέροντας tailor-made λύσεις, προσαρμοσμένες στις τρέχουσες απαιτήσεις με προϊόντα μοναδικά, καινοτομικής τεχνολογίας, με πιστότητα στις τεχνικές προδιαγραφές και άριστου λόγου ποιότητας-κόστους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η AMF επενδύει και χτίζει τη σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της ευρισκόμενη δίπλα τους σε όλα τα στάδια της συνεργασίας, από την υποστήριξη στην τεχνική μελέτη έως το after sales support, επιλέγοντας προϊόντα που το ποσοστό βλαβών τους είναι την τελευταία δωδεκαετία μικρότερο του 0,5%.
Έκπληξη ήταν επίσης η πρώτη επίσημη παρουσίαση της αλυσίδας καταστημάτων AMF DIGITAL STORES, αλυσίδας καταστημάτων εξειδικευμένων ηλεκτρονικών, που ξεκίνησε υπό την αιγίδα της AMF Electronics με αντικείμενο την πώληση, μελέτη και εγκατάσταση ολοκληρωμένων λύσεων ψηφιακής τεχνολογίας, δορυφορικής & επίγειας τηλεοπτικής λήψης, CCTV, κάμερες-καταγραφικά, συστημάτων ασφαλείας και λοιπών ηλεκτρονικών εφαρμογών. Την αλυσίδα στη συντριπτική τους πλειοψηφία αποτελούν καταστήματα με μεγάλη ιστορία στον κλάδο και με επίπεδο τεχνογνωσίας μεγαλύτερο του μέσου όρου, που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την AMF ELECTRONICS, με σκοπό την τελειοποίηση του επιπέδου εξυπηρέτησης των καταναλωτών σε επίπεδο πληρότητας και αξιοπιστίας προϊόντων αλλά ακόμα περισσότερο στον τομέα των μελετών και εφαρμογών.


.
Αρχιμήδους 33-35
145 69 Άνοιξη Αττικής
+30 210 6229298
info@amfelectronics.gr
Copyright 2022 AMF ELECTRONICS
Επιστροφή στο περιεχόμενο