TECHNIVOLT 2200 Smart - AMF ELECTRONICS

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Προϊόντα > Power Solutions > Ηλεκτροκίνηση
TECHNIVOLT 2200 SMART
Σταθμός φόρτισης 22 kW με μόνιμα συνδεδεμένο καλώδιο φόρτισης σύμφωνα με το πρότυπο IEC 62196-2 type 2
                

Επισκόπηση σημαντικών λειτουργιών

Υποδοχή φόρτισης τύπου 2
IP54 - κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους

Γρήγορη φόρτιση 3 φάσεων
Προστασία υπολειπόμενου ρεύματος DC

Για ιδιωτική φόρτιση στο σπίτι

Συγχρηματοδότηση

Προστατεύεται από κάρτα RFID

Υπόκειται σε έγκριση

Σύνδεση & φόρτιση κατα ISO 15118

Διαχείριση ενέργειας

Ένδειξη φόρτισης LED

Δυναμική διαχείριση φορτίου

Για ημιδημόσια φόρτιση

Μετρητής ενέργειας
Υποδοχή φόρτισης τύπου 2

Το TECHNIVOLT 2200 SMART είναι εξοπλισμένο με υποδοχή φόρτισης τύπου 2. Χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο φόρτισης τύπου 2 για να φορτίσετε τη συντριπτική πλειοψηφία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Το βύσμα Τύπου 2 είναι πλέον το ευρωπαϊκό πρότυπο.

Συγχρηματοδότηση

Το TECHNIVOLT 2200 SMART είναι επιλέξιμο για χρηματοδότηση, ανάλογα με τις τοπικές επιδοτήσεις.

Υπόκειται σε έγκριση

Με το σταθμό φόρτισης TECHNIVOLT 22 kW, η συνδυασμένη και ταυτόχρονη ζήτηση για φόρτιση και οικιακή ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να οδηγήσει σε υψηλή συνολική ενεργειακή απαίτηση, η οποία παρέχεται μέσω της οικιακής ηλεκτρικής σύνδεσης. Να θυμάστε ότι η εγκατάσταση ενός σταθμού φόρτισης με ισχύ φόρτισης άνω των 12 kW πρέπει επομένως να εγκριθεί εκ των προτέρων από τον διαχειριστή δικτύου / προμηθευτή ενέργειας.

Σύνδεση & φόρτιση κατα ISO 15118

Το Plug & Charge σύμφωνα με το πρότυπο ISO 15118 επιτρέπει τον ασφαλή έλεγχο ταυτότητας του οχήματός σας για τη διαδικασία φόρτισης χωρίς πρόσθετη εξουσιοδότηση φόρτισης, π.χ. από κάρτα RFID. Ο σταθμός φόρτισης ανιχνεύει αυτόματα το συμβατό ηλεκτρικό αυτοκίνητο όταν συνδέεται μέσω του καλωδίου φόρτισης - η διαδικασία φόρτισης μπορεί να ξεκινήσει αμέσως και εύκολα.

Ελέγξτε αν το όχημά σας υποστηρίζει Plug & Charge σύμφωνα με το Πρότυπο ISO 15118.

Διαχείριση ενέργειας

Το TECHNIVOLT 2200 SMART μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα σύστημα διαχείρισης ενέργειας, π.χ. ένα συμβατό φωτοβολταϊκό σύστημα (Φ/Β σύστημα) μπορεί να ενσωματωθεί χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο EEBUS μέσω LAN για τη φόρτιση ενός ηλεκτρικού οχήματος εάν υπάρχει περίσσεια φωτοβολταϊκών. Εάν το φωτοβολταϊκό σύστημα παράγει περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια από όση καταναλώνεται στο νοικοκυριό, φορτίστε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο δωρεάν με περίσσεια φωτοβολταϊκών.

Μετρητής ενέργειας

Οι κιλοβατώρες μπορούν να τιμολογηθούν χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο μετρητή με πιστοποίηση MID και να εμφανιστούν στην ενσωματωμένη οθόνη του σταθμού φόρτισης. Ιδανικό για να χρεώσετε τα εταιρικά αυτοκίνητα των εργαζομένων ή τα οχήματα των ενοικιαστών έναντι αμοιβής.

Για ιδιωτική και ημιδημόσια χρήση

Η TECHNIVOLT 2200 SMART επιτρέπει τη γρήγορη και ασφαλή φόρτιση στο σπίτι. Η φόρτιση στη συμβατική πρίζα δεν συνδέεται μόνο με σημαντικά μεγαλύτερους χρόνους φόρτισης, αλλά και με υψηλό κίνδυνο ασφαλείας. Επιπλέον, το να έχετε το δικό σας wallbox στο σπίτι προσφέρει ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των δημόσιων σταθμών φόρτισης: Εσείς αποφασίζετε για τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας και επομένως για την τιμή ηλεκτρικής ενέργειας για τη φόρτιση του ηλεκτρονικού σας αυτοκινήτου.

Το TECHNIVOLT 2200 SMART μπορεί να εγκατασταθεί με διάφορους τρόπους κάτω από το υπόστεγο, στο υπόγειο πάρκινγκ ή στο δρόμο - δηλαδή όπου σταθμεύετε κανονικά το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο. Για όσους δεν θέλουν ή δεν επιτρέπεται να βλάψουν τη δομή ενός τοίχου (ιδιοκτησία τρίτων), μπορεί επίσης να τοποθετηθεί σε μια στήλη.

Ταυτόχρονα, χάρη στις λειτουργίες του, το TECHNIVOLT 2200 SMART μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ιδανικά ως σταθμός φόρτισης σε ημι-δημόσιους χώρους. Το wallbox είναι κατάλληλο όταν πρόκειται να δημιουργηθεί μια ελεγχόμενη υποδομή φόρτισης, π.χ. σημεία φόρτισης στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, σε γκαράζ στάθμευσης ή στο χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ.
Γρήγορη φόρτιση 3 φάσεων

Με την ισχύ φόρτισης των 22kW, μπορείτε επίσης να φορτίσετε ένα ηλεκτρικό όχημα με μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας γρήγορα και αποτελεσματικά. Χρησιμοποιήστε τον απλοποιημένο υπολογιστή φόρτισης για να δείτε την ώρα κατά την οποία το TECHNIVOLT 2200 SMART φορτίζει πλήρως το όχημά σας από 0 έως 100. Οι χρόνοι που καθορίζονται είναι θεωρητικοί, μέγιστοι χρόνοι φόρτωσης. Η κοινή σύσταση είναι να φορτίσετε ένα ηλεκτρονικό αυτοκίνητο με υπολειπόμενη χωρητικότητα μπαταρίας περίπου 20% έως περίπου 80% της συνολικής χωρητικότητας της μπαταρίας


Προστατεύεται από κάρτα RFID

Εάν ο σταθμός ηλεκτρονικής φόρτισης είναι ελεύθερα προσβάσιμος στο δρόμο ή στο υπόστεγο, η προστασία πρόσβασης είναι χρήσιμη για την αποτροπή φόρτισης μη εξουσιοδοτημένων ατόμων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρεχόμενη κύρια κάρτα για να καταχωρίσετε έως και 20 κάρτες χρήστη στο TECHNIVOLT 2200 SMART. Δύο κάρτες RFID χρήστη περιλαμβάνονται ήδη στο πεδίο παράδοσης για να επιτρέψουν τη βολική και ασφαλή φόρτιση μόνο μετά από προηγούμενη έγκριση. Μπορείτε να εκπαιδεύσετε οποιαδήποτε άλλη κάρτα RFID ως κάρτες χρήστη ανά πάσα στιγμή.
Χαμηλότερο κόστος εγκατάστασης χάρη στην ενσωματωμένη ανίχνευση υπολειπόμενου ρεύματος DC


Τώρα γίνεται πολύ τεχνικό, αλλά και σημαντικό! Η TECHNIVOLT 2200 SMART διαθέτει ήδη ολοκληρωμένη ηλεκτρονική ανίχνευση ομαλών υπολειπόμενων ρευμάτων συνεχούς ρεύματος στην περιοχή IΔn ≥ 6 mA, όπως ορίζεται από το DIN EN 61851-1 για ηλεκτρικά οχήματα. Εξασφαλίζει ότι η παροχή ρεύματος του οχήματος αποσυνδέεται σε περίπτωση ρεύματος σφάλματος DC μεγαλύτερου από 6 mA. Για τον ηλεκτρολόγο που συνδέει το wallbox, αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται μόνο έναν διακόπτη υπολειπόμενου ρεύματος τύπου Α, ο οποίος είναι σημαντικά φθηνότερος από έναν διακόπτη τύπου Β.
Προστασία από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες


Η ευέλικτη χρήση του TECHNIVOLT 2200 SMART οφείλεται κυρίως στη φύση της κατοικίας του. Δεδομένου ότι είναι κατάλληλο για εγκατάσταση σε εξωτερικούς χώρους, αυτό το wallbox είναι καλά και ασφαλώς ενθυλακωμένο από το εξωτερικό. Ωστόσο, ένα wallbox εκτίθεται επίσης σε άλλες εξωτερικές επιδράσεις, όχι μόνο καθαρό βρόχινο νερό. Επειδή η σκόνη ή ακόμα και ο μη εξουσιοδοτημένος χειρισμός μπορεί να μειώσει την ικανότητα φόρτισης ή να προκαλέσει ζημιά στο κουτί τοίχου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το TECHNIVOLT 2200 SMART έχει κλάση προστασίας IP54. Αυτό σημαίνει ότι προστατεύεται καλά από τη σκόνη, την ανεπιθύμητη επαφή και το νερό εκτόξευσης. Αυτή η κατηγορία προστασίας είναι ιδιαίτερα σημαντική, διαφορετικά πρέπει να παρέχεται καλύτερη προστασία από τις καιρικές συνθήκες, η οποία με τη σειρά της προκαλεί πρόσθετο κόστος. Το TECHNIVOLT 2200 SMART περιλαμβάνει προστασία από τις καιρικές συνθήκες.
Οθόνη κατάστασης LED


Ο έγχρωμος φωτεινός δακτύλιος υποδεικνύει την ετοιμότητα φόρτισης ή την τρέχουσα διαδικασία φόρτισης. Με αυτόν τον τρόπο, παραμένετε πάντα ενημερωμένοι για την κατάσταση λειτουργίας του wallbox με απλό και κατανοητό τρόπο.
Η εγκατάσταση; Μόνο από ειδικό!


Το wallbox μπορεί να συνδεθεί μόνο από επαγγελματία ηλεκτρολόγο ή από τον χειριστή του ηλεκτρικού δικτύου. Πάνω απ 'όλα, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τη συνολική ηλεκτρική έξοδο της σύνδεσης. Επειδή ορισμένες οικιακές συνδέσεις επιτρέπουν συνολική ισχύ έως και 43 kW - η φόρτιση με το wallbox των 22 kW είναι συνήθως ακόμα δυνατή εδώ. Συχνά, ωστόσο, μια οικιακή σύνδεση παρέχει μόνο συνολική ισχύ περίπου 22 kW. Εάν άλλοι καταναλωτές, ιδιαίτερα μεγάλοι καταναλωτές, δραστηριοποιούνται εκτός από τον σταθμό φόρτισης στο νοικοκυριό, η φόρτιση ενός ηλεκτρονικού αυτοκινήτου θα είναι δύσκολη. Για το λόγο αυτό, το wallbox 22kW πρέπει επίσης να εγκριθεί από τον διαχειριστή του δικτύου πριν εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία.
Αξεσουάρ


TechniVolt Stand 2

Plug and cable holder Type 2
RFID card
Εναλλακτικοί Σταθμοί Φόρτισης
Διατίθεται επίσης  με την ίδια γκάμα βασικών λειτουργιών, αλλά και υψηλότερη ισχύ φόρτισης έως 22 kW


TECHNIVOLT 100
TECHNIVOLT 101
TECHNIVOLT 1100
TECHNIVOLT 1100 SMART
Υποστήριξη

Σε όλη την σειρά προϊόντων παρέχεται δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη και απομακρυσμένος έλεγχος.

Ψάχνετε για μια λύση όπως αυτή;

Ελάτε σε επαφή και μαζί θα βρούμε τη σωστή λύση για τις ανάγκες σας.
.
Αρχιμήδους 33-35
145 69 Άνοιξη Αττικής
+30 210 6229298
info@amfelectronics.gr
Copyright 2022 AMF ELECTRONICS
Επιστροφή στο περιεχόμενο