TECHNIVOLT 101 - AMF ELECTRONICS

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Προϊόντα > Power Solutions > Ηλεκτροκίνηση
TECHNIVOLT 101
Σταθμός φόρτισης 11 kW με μόνιμα συνδεδεμένο καλώδιο φόρτισης σύμφωνα με το πρότυπο IEC 62196-2 type 2
                

Επισκόπηση σημαντικών λειτουργιών

Υποδοχή φόρτισης τύπου 2
IP54 - κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους

Γρήγορη φόρτιση 3 φάσεων
Προστασία υπολειπόμενου ρεύματος DC

Για ιδιωτική φόρτιση στο σπίτι

Συγχρηματοδότηση

Προστατεύεται από κάρτα RFID

Μόνο κοινοποίηση
Υποδοχή φόρτισης τύπου 2

Το TECHNIVOLT 101 είναι εξοπλισμένο με υποδοχή φόρτισης τύπου 2. Χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο φόρτισης τύπου 2 για να φορτίσετε τη συντριπτική πλειοψηφία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Το βύσμα Τύπου 2 είναι πλέον το ευρωπαϊκό πρότυπο.

Συγχρηματοδότηση

Το TECHNIVOLT 101 είναι επιλέξιμο για χρηματοδότηση, ανάλογα με τις τοπικές επιδοτήσεις.

Μόνο κοινοποίηση

Για την εγκατάσταση του σταθμού φόρτισης TECHNIVOLT 11 kW δεν απαιτείται οικοδομική άδεια. Σε αντίθεση με τους δημόσιους σταθμούς, οι οποίοι υπόκεινται σε επιθεωρήσεις.

Ενσωματωμένο καλώδιο φόρτισης

Το TECHNIVOLT 101 διαθέτει μόνιμα εγκατεστημένο καλώδιο φόρτισης τύπου 2 μήκους 5 μέτρων. Αυτό είναι πολύ βολικό, καθώς δεν χρειάζεται να συνδέσετε ξεχωριστό καλώδιο φόρτισης για να ξεκινήσετε τη φόρτιση. Εάν έχετε μόνο ένα φορητό καλώδιο φόρτισης, μπορεί εύκολα να παραμείνει στο πορτμπαγκάζ και δεν χρειάζεται να αποσυσκευαστεί και να συσκευαστεί. Το καλώδιο, το οποίο είναι μόνιμα εγκατεστημένο στο wallbox, απλώς συνδέεται ξανά με το σταθμό φόρτισης μετά τη διαδικασία φόρτισης. Ανεξάρτητα από βροχή ή βρωμιά.
Για ιδιωτική φόρτιση στο σπίτι

Το TECHNIVOLT 101 επιτρέπει γρήγορη και ασφαλή φόρτιση στο σπίτι. Αντίθετα, η φόρτιση σε μια συμβατική πρίζα δεν συνδέεται μόνο με σημαντικά μεγαλύτερους χρόνους φόρτισης, αλλά και με υψηλό κίνδυνο ασφαλείας. Επιπλέον, το να έχετε το δικό σας wallbox στο σπίτι σας προσφέρει ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των δημόσιων σταθμών φόρτισης: Μπορείτε να καθορίσετε μόνοι σας τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας και συνεπώς την τιμή ηλεκτρικής ενέργειας για τη φόρτιση του ηλεκτρονικού σας αυτοκινήτου.

Οι επιλογές τοποθέτησης του TECHNIVOLT 101 είναι τόσο πολλές όσο και τα πλεονεκτήματα. Μπορεί να εγκατασταθεί κάτω από το υπόστεγο, στο γκαράζ ή στο υπόγειο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και ακόμη και στο δρόμο - όπου και αν σταθμεύετε κανονικά το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο. Για όσους δεν θέλουν ή δεν επιτρέπεται να βλάψουν τη δομή ενός τοίχου (ιδιοκτησία τρίτων), το TECHNIVOLT 101 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τοποθέτηση σε στήλη.
Γρήγορη φόρτιση με 11 kW

Με την ισχύ φόρτισης των 11kW, μπορείτε επίσης να φορτίσετε ένα ηλεκτρικό όχημα με μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας γρήγορα και αποτελεσματικά. Χρησιμοποιήστε τον απλοποιημένο υπολογιστή φόρτισης για να δείτε την ώρα κατά την οποία το TECHNIVOLT 101 φορτίζει πλήρως το όχημά σας από 0 έως 100. Οι χρόνοι που καθορίζονται είναι θεωρητικοί, μέγιστοι χρόνοι φόρτωσης. Η κοινή σύσταση είναι να φορτίσετε ένα ηλεκτρονικό αυτοκίνητο με υπολειπόμενη χωρητικότητα μπαταρίας περίπου 20% έως περίπου 80% της συνολικής χωρητικότητας της μπαταρίας.


Προστατεύεται από κάρτα RFID

Εάν ο σταθμός ηλεκτρονικής φόρτισης είναι ελεύθερα προσβάσιμος στο δρόμο ή στο υπόστεγο, η προστασία πρόσβασης είναι χρήσιμη για την αποτροπή φόρτισης μη εξουσιοδοτημένων ατόμων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρεχόμενη κύρια κάρτα για να καταχωρίσετε έως και 20 κάρτες χρήστη στο TECHNIVOLT 101. Δύο κάρτες RFID χρήστη περιλαμβάνονται ήδη στο πεδίο παράδοσης για να επιτρέψουν τη βολική και ασφαλή φόρτιση μόνο μετά από προηγούμενη έγκριση. Μπορείτε να εκπαιδεύσετε οποιαδήποτε άλλη κάρτα RFID ως κάρτες χρήστη ανά πάσα στιγμή.
Χαμηλότερο κόστος εγκατάστασης χάρη στην ενσωματωμένη ανίχνευση υπολειπόμενου ρεύματος DC


Τώρα γίνεται πολύ τεχνικό, αλλά και σημαντικό! Η TECHNIVOLT 101 διαθέτει ήδη ολοκληρωμένη ηλεκτρονική ανίχνευση ομαλών υπολειμματικών ρευμάτων DC στην περιοχή IΔn ≥ 6 mA, όπως ορίζεται από το DIN EN 61851-1 για ηλεκτρικά οχήματα. Εξασφαλίζει ότι η παροχή ρεύματος του οχήματος αποσυνδέεται σε περίπτωση ρεύματος σφάλματος DC μεγαλύτερου από 6 mA. Για τον ηλεκτρολόγο που συνδέει το wallbox, αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται μόνο έναν διακόπτη υπολειπόμενου ρεύματος τύπου Α, ο οποίος είναι σημαντικά φθηνότερος από έναν διακόπτη τύπου Β.
Προστασία από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες


Η ευέλικτη χρήση του TECHNIVOLT 101 οφείλεται κυρίως στη φύση της κατοικίας του. Δεδομένου ότι είναι κατάλληλο για εγκατάσταση σε εξωτερικούς χώρους, αυτό το wallbox είναι καλά και ασφαλώς ενθυλακωμένο από το εξωτερικό. Ωστόσο, ένα wallbox εκτίθεται επίσης σε άλλες εξωτερικές επιδράσεις, όχι μόνο καθαρό βρόχινο νερό. Επειδή η σκόνη ή ακόμα και ο μη εξουσιοδοτημένος χειρισμός μπορεί να μειώσει την ικανότητα φόρτισης ή να προκαλέσει ζημιά στο κουτί τοίχου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το TECHNIVOLT 101 έχει κλάση προστασίας IP54. Αυτό σημαίνει ότι προστατεύεται καλά από τη σκόνη, την ανεπιθύμητη επαφή και το νερό εκτόξευσης. Αυτή η κατηγορία προστασίας είναι ιδιαίτερα σημαντική, διαφορετικά πρέπει να παρέχεται καλύτερη προστασία από τις καιρικές συνθήκες, η οποία με τη σειρά της προκαλεί πρόσθετο κόστος. Το TECHNIVOLT 101 περιλαμβάνει προστασία από τις καιρικές συνθήκες.
Η εγκατάσταση; Μόνο από ειδικό!


Το wallbox μπορεί να συνδεθεί μόνο από επαγγελματία ηλεκτρολόγο ή χειριστή ηλεκτρικού δικτύου. Πρώτα απ 'όλα, είναι σημαντικό να ελέγχετε τη συνολική ηλεκτρική ισχύ της σύνδεσης. Καθώς ορισμένες οικιακές συνδέσεις επιτρέπουν συνολική ισχύ έως και 43 kW - η φόρτιση μέσω wallbox 11 kW είναι συνήθως δυνατή χωρίς προβλήματα. Συχνά, ωστόσο, η σύνδεση με το σπίτι παρέχει συνολική ισχύ μόνο περίπου 22 kW. Εάν, εκτός από το σταθμό φόρτισης στο νοικοκυριό, η τρέχουσα κατανάλωση είναι υψηλή, θα είναι δύσκολο να φορτιστεί το ηλεκτρονικό αυτοκίνητο με σταθερή ισχύ φόρτισης 11 kW.
Αξεσουάρ


TechniVolt Stand 1

Plug and cable holder Type 2
RFID card
Εναλλακτικοί Σταθμοί Φόρτισης
Διατίθεται επίσης  με την ίδια γκάμα βασικών λειτουργιών, αλλά και υψηλότερη ισχύ φόρτισης έως 22 kW


TECHNIVOLT 100
TECHNIVOLT 1100
TECHNIVOLT 1100 SMART
TECHNIVOLT 2200 SMART
Υποστήριξη

Σε όλη την σειρά προϊόντων παρέχεται δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη και απομακρυσμένος έλεγχος.

Ψάχνετε για μια λύση όπως αυτή;

Ελάτε σε επαφή και μαζί θα βρούμε τη σωστή λύση για τις ανάγκες σας.
.
Αρχιμήδους 33-35
145 69 Άνοιξη Αττικής
+30 210 6229298
info@amfelectronics.gr
Copyright 2022 AMF ELECTRONICS
Επιστροφή στο περιεχόμενο